Sulmohet në Vjenë eskorta e Azet, dëgjohen edhe të shtëna armësh (VIDEO)

Eskorta e rep artisti Azet është sulmuar në kryeqytetin e Austrisë, Vjen, ndërsa në videot që kanë dërguar qytetarët në redaksinë e Insajderit janë dëgjuar edhe të shtëna me armë.

Për insajderin një qytetar tregon se ngjarja ka ndodhur në mbrëmjen e organizuar të shtunën nga “Passion Events”, shkak i këtij sulmi ai thotë se ka qenë pagesa pasi që eskorta e artistit Azet kanë pritur që të ketë më shumë njerz në mbrëmjen e organizuar dhe si pasojë e mos ardhjes së njerëzve ai thotë se sigurimi i tij është kapur me sigurimin e klubit.

Shiko videon ketu: