“Skizofren, idiot”/ Ofendoi Ballën, deputetët e PS kërkesë për përjashtimin e Petrit Vasilit nga Kuvendi

Deputetët e Partisë Socialiste kanë dorëzuar ditën e sotme kërkesë për përjashtimin e Petrit Vasilit për 10 ditë nga punimet e Kuvendit për shkak të debatit që zhvilloi në fillim të seancës së sotme me Taulant Ballën.

Kërkesa është firmosur nga 7 deputetët e PS-së, Etjen Xhafaj, Antoneta Dhima, Petro Koçi, Gerta Bardeli, Ilir Metaj, Jurgis Çyrbja dhe Milva Ikonomi.

Sot në Kuvend, deputeti iu drejtua kreut të grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Ballës me termat: Idiot dhe skizofren