Skender Rexhepi: Përgjithësisht e pranoj sfidën e Micevskit për një listë të re

“Përgjithësisht e pranoj sfidën e Micevskit për një listë të re për të rrëzuar qeverinë, pa të Majtën”, tha deputeti i Alternativës Skender Rexhepi për “TV Sitel”.

Sipas tij, vendimi përfundimtar i partisë do të bëhet i ditur nesër.

“Do të ketë një listë të re me të paktën 20 nënshkrime dhe mund të ketë 59 apo 70, por pa të Majtën”, shton Rexhepi.

Koordinatori i grupit parlamentar të OBRM-PDUKM-së në Kuvend, Nikolla Micevski sot përmes rrjeteve sociale i ka ofruar Rexhepit që të paraqesë iniciativën e re për rrëzimin e qeverisë së bashku me 19 nënshkrime të tjera të deputetëve të OBRM-PDUKM-së.


Shtuar 9.11.2021 20:41