Rinasi mbylli fluturimet, reagon Ministria e Transportit

Ministria e Transportit njofton për ABC se janë duke u bërë negociata për të zëvendësuar kontrollorët e trafikut ajror që kanë braktisur vendin e punës. Negociatat po bëhen me vende të Bashkimit Evropian dhe ato të Ballkanit.

Vijon…


Shtuar 8.04.2021 10:50