Putin: Sanksionet janë të dëmshme për ata që i vendosin ato

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin thotë se sanksionet janë më të dëmshme për ata që i vendosin ato.

Ai shtoi se Bashkimi Evropian mund të humbasë më shumë se 400 miliardë dollarë për shkak të sanksioneve ndaj Rusisë.

Inflacioni po rritet në vendet e BE-së dhe shton se barazia do të rritet vetëm si rezultat i sanksioneve, tha ai.

Putin thotë se interesat e vërteta të njerëzve në Evropë po anashkalohen./albeu.com

Shtuar 17.06.2022 15:17