Patriarku i Moskës rrëzohet mbi ujin e shenjtë dhe bie në dysheme (VIDEO)

Patriarku i Rusisë, Kirill u rrëzua gjatë një shërbimi kishtar në Novorossiysk, por fatmirësisht nuk pati ndonjë lëndim. S

Shkak i incidentit ishte dyshemeja e lagur me ujë të shenjtë, tha vetë patriarku gjatë predikimit të tij.

“Vetëm sepse rashë sot nuk do të thotë asgjë. Vetëm se dyshemeja është e bukur, mund ta shikoni, është kaq e shkëlqyeshme dhe e lëmuar. Por kur uji bie mbi të, madje edhe ujë i shenjtë, ligjet e fizikës fillojnë të funksionojnë. Sot pata një përvojë fatkeqe në këtë kat të bukur. Por me hirin e Zotit, pa asnjë pasojë”, tha Kiril.

Patriarkana e Moskës njoftoi se Patriarku Kirill ishte në Novorossiysk për të shenjtëruar një kishë të sapondërtuar atje./albeu.com