NYT: Ushtarët ukrainas futen në Google për mësuar përdorimin e armëve amerikane

Armët e dërguara nga NATO dhe Shtetet e Bashkuara kanë mbërritur në Ukrainë më shpejt sesa trajnimi ushtarak për t’i përdorur ato.

Në mungesë të trajnimit të nevojshëm, ushtarët ukrainas po përdorin Google për të deshifruar udhëzimet për përdorim.

Sipas New York Times, trajnimi i ushtarëve për përdorimin e teknologjive të reja po bëhet një pengesë në rritje dhe e rëndësishme.


Shtuar 7.06.2022 08:52