Numërohen më shumë se gjysma e kutive në Ferizaj, PDK fiton terren! Drejt fitores që në raundin e parë

Janë numëruar 95 kuti nga 144 në total në Ferizaj dhe duket se kandidati i PDK-së Agim Aliu është drejt fitores që në raundin e parë.

Rezultati i deritanishëm në Ferizaj është:

PDK – 63.01 %

LVV – 25.17%

LDK – 9.36 %/albeu.com


Shtuar 17.10.2021 21:38