Ndërtohet kështjella më e lartë e rërës në botë (VIDEO)

Kështjella më e lartë në botë prej rëre është ndërtuar në Danimakrë, në qytetin Blokhus.

Për t’u ndërtuar, struktura mori 4860 ton rërë.

Ajo tashmë është e hapur për vizitorët dhe do të qëndrojë aty deri në dimër./albeu.com


Shtuar 8.07.2021 09:12