4 shenjat e horoskopit që e kanë martesën “alergji”

Mes 12 shenjave të horoskopit, katër prej tyre janë alergjike ndaj martesës. Këta vajza dhe djem nuk ka gjasa të ndryshojnë shumë dhe kanë një prespektivë që e bën martesën shumë të mërzitshme. Ose më keq akoma, martesa ju shkakton ankth.

Shigjetari:

Kjo shenjë njihet për sensin e lirisë që e ka shumë të theksuar. Ata kanë temperament të fortë dhe janë impulsivë e pasionantë. Nëse nuk je dhe ti njësoj si ta, vështirë t’i bësh për vete.

Akrepi:

Janë romantikë dhe pasionantë, por me martesën s’i kanë mirë punët. Fajin e ka plutoni që ju jep temperament melankolik, ndaj dhe martesa nuk është shpesh plan i tyre.

Luani:

Nëj luan martohet vetëm po qe 100% i sigurt që do e përkëdhelësh gjithmonë e do e bësh të ndihet special. Ah dhe diçka, po deshe një luan duhet të shmangësh rutinën.

Ujori:

Kjo shenjë ajri e do lirinë më shumë se çdo gjë. Ata nuk dashurojnë me shikim të parë dhe është e vështirë t’i zbusësh që t’i çosh deri në altar.


Shtuar 8.07.2021 09:09