Mbyllet testimi i aftësive fizike të hetuesve të BKH, kualifikohen 210 kandidatë

Byroja Kombëtare e Hetimit ka njoftuar se është mbyllur testimi i aftësive fizike për përzgjedhjen e hetuesve dhe mësohet se nga 325 kandidatë pjesëmarrës, janë kualifikuar 210.

Tashmë, kandidatët e kualifikuar më 15 qershor do t’i nënshtrohen Testit të Esesë me shkrim.

Njoftimi i BKH:

Komisioni i Përzgjedhjes në datë 10.06.2021, mbylli procesin e Testimit për Aftësitë Fizike, për kandidatët “Hetues” në Byronë Kombëtare të Hetimit. Nga 325 kandidatë pjesëmarrës, u kualifikuan 210 kandidatë dhe 115 kandidatë nuk kaluan në fazën tjetër.

Kandidatët e kualifikuar, në datën 15.06.2021, do t`i nënshtrohen Testit të Esesë me shkrim.

Testi i Esesë me shkrim do të zhvillohet në Pallatin e Kongreseve. Testimi i Aftësive Fizike u zhvillua nën vëzhgimin dhe monitorimin e Komisionit Ndërkombëtar të Ekspertëve, të caktuar nga misionet e Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Europian në Shqipëri.

Falenderojmë gjithë aplikantët që shprehën vullnetin për të marrë pjesë në këtë konkurrim./albeu.com


Shtuar 10.06.2021 18:18