Kjo vajzë ka lindur me një “mallkim” në trup, babai e mbyllte në shtëpi

E “dënuar” përjetësisht të kishte një trup të mbuluar me nishanebalerina e njohur ka treguar sesi në fakt edhe babai i saj e ka gjykuar duke e mbyllur dhe fshehur në shtëpi.

Sot ajo është një vajzë e rritur e cila ka mësuar ta dojë trupin e saj.

Maria Isabel Olivieri, nga Spanja, është shprehur se ndjehet shumë me fat pavarësisht vështrimeve të njerëzve dhe pyetjeve të pakëndshme për shkak të shenjave në lëkurë. 

22-vjeçarja ka bërë 40 operacione për të hequr nishanet në pjesën e pasme të këmbëve pasi i shkaktonin probleme në ecje.

Trupi filloi t’i mbushej me nishane pas lindjes. Babai i saj fajësoi nënën që e lindi me nishane dhe u përpoq që ta fshihte pasi ndjehej i turpëruar ndaj ajo përcjell Tema.

Maria është shprehur se ka kalur një fëmijëri të vështirë pasi pjesën më të madhe të kohës e kalonte në spital deri në moshën 13 vjeçare. /albeu.com/ 


Shtuar 24.12.2018 10:40