Familjarët e viktimave të tragjedisë në Bullgari: S’kemi asnjë informacion nga institucionet

Xhelal Bakiu, familjar i një prej personave që ishte brenda në autobus është ankuar për mungesë informacionesh.

Ai ka thënë se ende nuk kanë asnjë informacion as nga institucionet e as nga agjencia për personat që ishin brenda autobusit.

“Ishte ora 6 e mëngjesit dhe e pash lajmin. Prej momentin që e pash këtë lajm kemi ardhur këtu sepse në autobus e kisha kushëririn. Deri tash nuk kemi informacion. Së paku duhet të na informojnë për ata persona se a janë mirë a kanë shpëtuar. Kushëriri im ishte vet dhe është 46-vjeçar. Ne e kërkojmë në rrjete sociale por nuk kemi asnjë informatë për të”, ka thënë ai.