Elon Musk kthen zyrat e Twitter-it në “hotel” për stafin

Twitter është nën hetim nga zyrtarët e qytetit në San Francisko pas një ankese se kompania dyshohet se ka konvertuar dhomat në selinë e saj në dhoma gjumi, një hetim që ka tërhequr përbuzjen nga Elon Musk. Që nga e hëna, zyra ka dhoma gjumi modeste me dyshekë të papërpunuar, perde të zbehta dhe monitorë gjigantë të teleprezencës në sallën e konferencave me katër deri në tetë shtretër në kat.

Ndryshimet duket se janë pjesë e planit të Musk për “Twitter-in e fortë” në të cilin ai u kërkon punëtorëve t’i kushtojnë orë të gjata me intensitet të lartë pasi ai pushoi gati gjysmën e fuqisë punëtore të kompanisë. Por San Francisco Chronicle raportoi se kompania nuk ka aplikuar për asnjë leje për të përdorur pjesë të ndërtesës për qëllime banimi.

Departamenti i inspektimit të ndërtesave në San Francisko konfirmoi për disa media se po heton çështjen pas marrjes së një ankese dhe se planifikon të inspektojë selinë e kompanisë.


Shtuar 8.12.2022 13:43