E reja shqiptare ndahet nga jeta në moshë të re

Qëndreja Bresa, ka ndërruar jetë pas një përkeqësimi të gjendjes shëndetësore.

Lajmin e ka bërë të ditur Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, ku e reja ka studiuar.

Njoftimi:

Njoftim mortor!

Ka ndërruar jetë asistentja Qendresa Bresa!

Qendresa ishte studente e shkëlqyer, ishte shembull për të gjithë, gjithashtu edhe si asistente.

Do të kujtojmë gjithmonë!

Ngushëllime për familjen, kolegët dhe shoqërinë!


Shtuar 19.03.2021 23:45