Prurjet e mëdha dëmtojnë urën në Kallarat, izolohen një pjesë e banorëve në Selenicë

Gjatë mbrëmjes së djeshme në jug të vendit, reshjet e dendura kanë sjellë përkeqësim të situatës dhe përmbytje.

Mësohet se prurjet e mëdha të ujit kanë dëmtuar urën në Kallarat në bashkinë e Selenicës.

Si pasojë e nivelit të madh të ujit në këtë zonë ura është bërë e pakalueshme.  /albeu.com/

 

 

 


Shtuar 12.12.2021 08:38