Doli me pankartë në TV kundër luftës, protestuesja ndodhet në gjykatën e Moskës

Një avokat i redaktorit të televizionit rus, i cili mbajti një shenjë kundër luftës gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë të hënën, konfirmoi për CNN se ata kanë gjetur Marina Ovsynnikova dhe ajo ndodhet në gjykatën e Moskës.

Një foto që tregon Ovsynnikova dhe një nga avokatët e saj, Anton Gashinsky, u publikua në Telegram këtë pasdite.

Dmitry Zakhvatov dhe avokatë të tjerë ishin përpjekur të gjenin redaktoren e Channel One që nga protesta e saj të hënën.