FOTO/ Alarmohet policia kroate, gjenden varre të hapura në Zagreb

Gjatë të hënës, persona të panjohur kanë dëmtuar 15 varre në pjesën veriore të varrezave të Miroshevacit në Zabreg të Kroacisë.

Policia ka kryer një hetim dhe ka vënë në dijeni të afërmit e viktimave për inspektimet.

Raportohet se vandalët kanë hapur edhe disa varre, në kërkim të sendeve me vlerë. Një grua tha se ka vërejtur se është dëmtuar varri i babait të saj.

Dëshmitarët kanë thënë se dukej sikur dikush kishte hapur varret me levë. Policia po heton, për të identifikuar keqbërësit.


Shtuar 28.05.2024 20:52

Tags: ,