Bashkia nuk i gjeti punë, 58 vjeçari kërcënon se do të hidhet nga pusi i naftës

Një 58 vjeçar i papunë ka kërcënuar se do të hidhet nga një plaformë metalike pusi në Kuçovë.

Sipas policisë, 58 vjeçari pretendon se do të hidhet pasi nuk është sistemuar me punë nga Bashkia.

Në vendngjarje kanë mbërritur shërbimet e Policisë dhe të Zjarrfikses si dhe punonjësit e Bashkisë Kuçovë, të cilët po negociojnë me shtetasin N.B me qëllim zbritjen e tij.

Njoftimi i policisë

Kuçovë/ Informacion paraprak
Rreth orës 11:45 kemi marrë njoftim se shtetasi N.B., 58 vjeç, banues në lagjen 11 Janari, Kuçovë, ka hipur në një platformë metalike të pusit të naftës, duke pretenduar se do të hidhet, pasi nuk është sistemuar me punë nga Bashkia.
Në vendngjarje kanë mbërritur shërbimet e Policisë dhe të Zjarrfikses si dhe punonjësit e Bashkisë Kuçovë, të cilët po negociojnë me shtetasin N.B me qëllim zbritjen e tij.


Shtuar 28.06.2021 13:04