Amnistia/ I dënuari del pas 19 vitesh nga burgu: Ishte ferr

Ditën e sotme, ka nisur zbatimi i Amnistisë Penale dhe nga të gjithë burgjet në vend, janë liruar disa të dënuar.

Një i dënuar nga burgu i Peqinit ka folur për gazetarët, pasi u lirua, duke i përshkruar vitet e tij në burg si një ferr.

Pyetje: Pas sa vitesh dilni nga burgu?

Qytetari: “19 vjet”.

Pyetje: “Si ishin këto 19 vjet në burg”?

Qytetari:Ferr”!


Shtuar 24.04.2024 15:42