Kuvendi i Kosovës zgjedh 5 nënkryetarë

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur pesë nënkryetarët e saj.

Vetëvendosje ka propozuar Saranda Bogujevcin, LDK e ka propozuar Kujtim Shalën, ndërsa PDK-ja Bedri Hamzën.

 

Nga komunitetet nënkryetarë janë propozuar dhe zgjedhur Bekim Arifi dhe Slavko Simiq.

Shtuar 22.03.2021 12:03