999 rezultate për

nazarko

Vizat, si gjethe fiku për krizën Periudha para ditës së vizave të lira, që siç duket po afron, po ngjeshet me ngjarje - akuza ndaj shumicës për korrupsio
Qeveria, sa servile para grekëve Në përfundim të shkrimit mbi vrasjen tragjike të të riut himarjot Aristotel Guma, kisha lënë një varg pikëpyetjesh në li
Rezoluta është e BE-së dhe jo e Serbisë Projektrezoluta e re për Kosovën e propozuar nga 28 shtete, siç tha baronesha Ashton (BE plus Serbia), është një afirmim
Pse Serbia ndryshoi qëndrim? Tani që dita e seancës së OKB-së për Kosovën po afron dhe kur parashikohet me gjasë një humbje e tekstit serb, një humbj
Berisha dhe stili politik i opozitës Fushata e akuzave të ndërsjella për korrupsion midis opozitës dhe shumicës në pushtet ka arritur në një moment të panegl