Treni që do të udhëtojë me 1000 km/h (VIDEO)

Kompania spanjolle “Zeleros” ka prezantuar ditët e fundit trenin që mund të udhëtojë me një shpejtësi prej 1000 km/h.

David Pistoni, themelues dhe drejtor i kompanisë, thotë se ky tren do të ketë zero ndotje për ambientin, pasi bëhet fjalë për një mjet transporti totalisht elektrik.

 

 

“Avancimet e mëdha teknologjike të viteve të fundit kanë lejuar që të bëhet realitet një projekt për të cilin ka 200 vjet që flitet”, deklaroi Pistoni.


Shtuar 24.03.2021 16:29