TikTok shet teknologjinë e inteligjencës artificiale

Inteligjenca artificiale e TikTok nuk është më një sekret, në fakt tashmë është i disponuehsëm për të gjithë.

Financial Times raportoi se kompania mëmë ByteDance ka lançuar një divizion BytePlus që shet teknologjinë e TikTok përfshirë edhe algoritmin e rekomandimit.

BytePlus nisi aktivitetin në Qershor në Singapor dhe ka prezencë në Hong Kong dhe Londër. Disa kompania ja kanë blerë teknologjinë si aplikacioni i modës Goat apo Chilibeli në Indonezi ose sajti i udhëtimeve WeGo.

Një lëvizje e tillë e ndihmon TikTok të konkurrojë me rivalët e Amazon, Microsoft apo kompani të tjera të cilat shesin mjetet e tyre tek bizneset./PCWorld Albanian/


Shtuar 6.07.2021 15:38

Tags: ,