Polestar zbulon makinën elektrike me dron personal

Prodhuesi i makinave elektrike Polestar ka zbuluar makinën koncept O2 që përmban dhe një dron personal. Polestar O2 është një kabrio i fortë që synon të shfaqë teknologjitë potenciale të së ardhmes dhe ambiciet e kompanisë, e cila e quan veten një “markë makinash me performancë të pastër të lojës”.

“Polestar O2 është makina heroike për markën tonë“, tha CEO i Polestar, Thomas Ingenlath. Automjeti synon të kombinojë pamjen dhe performancën e një makine sportive me përpjekjet e qëndrueshme të markës dhe risinë e një “droni autonom kinematografik”, për të kapur udhëtimet më piktoreske të shoferit.

Electric sportscar with low, wide body and aggressive stance

“Ne donim të theksonim përvojën që mund të keni me një makinë si Polestar O2 në mënyra të reja dhe të pazakonta”, tha kreu i dizajnit të markës, Maximilian Missoni. Pjesa e brendshme është bërë nga një material mono, që do të thotë se një substancë e vetme përdoret në komponentë të ndryshëm, duke lehtësuar riciklimin.

Interior of the Polestar O2 sportscar with recycled polyester thermoplastic mono-material seats


Shtuar 7.03.2022 20:51