Katër mënyra se si do të udhëtojmë nëpër hapësirë ​​në të ardhmen (VIDEO)

Shkencëtarët e dinë se nëse do të udhëtojmë në hapësirë, do të na duhet një teknologji krejtësisht e re… dhe, çfarë është vërtet emocionuese, më në fund mund ta shpikim atë!

Në këtë video, Unveiled hedh një vështrim më të afërt në produktet dhe propozimet më të mahnitshme të udhëtimit në hapësirë ​​për të zbuluar se si mund të lundrojmë në galaktikë në të ardhmen!