Tradhti? Icardi ka një tjetër krizë në marrëdhëniet me gruan e tij

Shtypi argjentinas shkruan për një tjetër krizë në marrëdhëniet mes sulmuesit Mauro Icardit dhe bashkëshortes së tij Wanda Nara.

Arsyeja nuk është se sulmuesi argjentinas, pasi kishte luajtur për Interin dhe PSG-në, përfundoi në Galatasaray më pak status, por se Nara duket se ka vendosur të tradhtojë bashkëshortin e saj.

“Kjo është kriza e fundit, vendimtare në marrëdhënien e tyre, ndërkohë që marrëdhënia profesionale është në rregull, flasim për marrëdhënie personale. Ëanda është marrë vesh me këngëtarin, të cilën e njeh prej kohësh, tani kanë një lidhje të ngushtë, po afrohen çdo ditë e më shumë, transmeton kanali televiziv argjentinas Socios.