Messi: Qëllimi ynë është fitorja e Champions League

Lionel Messi duke folur me shërbimin informativ të “Expo 2022 Dubai”, ka deklaruar qëllimin e tij dhe të PSG-së.

“Qëllimi i këtij viti për PSG-në është të përpiqemi të arrijmë gjithçka për të fituar Champions League. Po punojmë fortë dhe të bashkuar të gjithë për këtë qëllim. Mendoj se ky është synimi për të gjithë ne, në një kompeticion special ku të gjithë skuadrat e mëdha duan të fitojnë dhe ne do të përpiqemi ta arrjmë këtë gjë të parët”./h.ll/albeu.com


Shtuar 14.12.2021 14:33