Kur do inagurohet stadiumi i Kukësit?

Shirat e rrëmbyer të ditëve të fundit duket se i kanë prishur sërish planet e Kukësit për t’u rikthyer në shtëpi.

Në fundjavë, verilindorët do të presin në kalendar ekipin e Egnatias dhe pasi u shty inaugurimi me Tiranën, një gjë e tillë u shpresua për sfidën pasardhëse.

Por, sipas të gjitha gjasave, duket gati një mision i pamundur rikthimi në “Kukës Arena”, edhe pse deri në fundjavë gjithçka mund të ndodhë.


Shtuar 5.04.2022 17:07