“Ekipi jonë kishte shumë probleme, Ronaldo i fshehu ato”

Legjenda e Juventusit , Marco Tardelli, ishte kritik ndaj Bianconerëve pavarësisht fitores së tyre 3-2 kundër Spezia .

36-vjeçari është kthyer në Manchester United. Ndërkohë,, Massimiliano Allegri është rikthyer për një periudhë të dytë me klubin, dhe ka siguruar vetëm një fitore në “Serie A” deri më tani, duke treguar haptazi se ndikimi i Ronaldos në ekip ishte i dukshëm .

“Unë do ta përkufizoja atë si një krizë të bukur,” tha Tardelli në La Gazzetta dello Sport.

“Ju nuk mund ta kuptoni se çfarë është Juve për momentin, edhe kundër Spezia ata bënë një përpjekje të egër dhe nuk i zgjidhën problemet.

“Allegri është duke punuar në një ekip që e ka gjetur, nuk është ashtu siç ia doli, përkundrazi atij i janë hequr diçka rreth 30-40 gola.

“Janë një ose dy burra që mungojnë në mesfushë, njëri në mbrojtje, mungon shumë personalitet që kishte Ronaldo , edhe me golat e tij që dinin t’i fshihnin problemet. “Nuk është se ata nuk ishin atje, ai i fshehu ato.”


Shtuar 24.09.2021 15:43