“Bëjmë një foto”, Depay gënjen tifozin, i “vjedh” celularin (VIDEO)

Lojtari po largohej nga stërvitja me makinën e tij, ku disa tifozë i këkuan foto, njëri prej fansave po regjistronte një video ndërkohë Depay e vuri re këtë gjë dhe i kërkoi tifozit që t’i jepte celularin e tij për të bërë një foto së bashkuMemphis Depay nuk po bind te skuadra e Barcelonës sa dëmtimet nuk e kanë lejuar sulmuesin të japë më të mirën.

Megjithatë sensi i humorit nuk është larguar te holandezi. Lojtari po largohej nga stërvitja me makinën e tij, ku disa tifozë i këkuan foto, njëri prej fansave po regjistronte një video ndërkohë Depay e vuri re këtë gjë dhe i kërkoi tifozit që t’i jepte celularin e tij për të bërë një foto së bashku.

Por holandezi, pasi mori telefonin, i dha gaz makinës dhe u largua, ndonëse disa metra më vonë ndaloi makinën dhe ia ktheu.

Shtuar 27.01.2022 23:44

Tags: