“Ti je skuth, i pafytyrë”, degradon keq debati midis Einxhel dhe Ilirit (VIDEO)

Një pjese të banorëve të Big Brother VIP ju mundësua nga Vëllai i Madh të shihnin ndeshjen kombëtare.

Ilirit, Sabianit, Arjolës dhe Monikës iu dha mundësia për të zgjedhur edhe një banor tjetër për këtë aktivitet.

I përzgjedhuri do të ishte pikërisht Kledi, zgjedhje e cila do të nxiste edhe debate të mëtejshme.

Einxhel pretendoi se ishte iniciatorja e vërtetë e këtij aktiviteti, mundësi të cilën e përfitoi pasi fitoi lojën e “Ninxhave”.

Ajo tregoi se kjo kërkesë kishte lindur prej Donaldit dhe se ai e meriton vërtetë t’i bashkohej atij grupi.

Kaq mjaftoi që Einxhel dhe Iliri të degradonin komunikimin mes tyre duke etiketuar njëri-tjetrin me epitete si fallxhore, skuth, intrigant, frikacak apo i pafytyrë.

Iliri insistoi se me Einxhel nuk do të dëshironte të kishte asnjë kontakt, ndërsa gazetarja repikoi duke thënë se nuk i ka bërë asgjë Ilirit për të merituar këtë qëndrim të tij.

Pjesë nga debati:

Einxhel: Kjo është torturë dhe dënim, aty e kishit djalin tjetër dhe e dinit që ai donte më shumë ta shihte. Kjo gjë nuk ishte e drejtë

Iliri: Pse festa ishte e drejtë?

Einxhel: Mos të flasim për drejtësi

Iliri: Ti dëshirën ia kishe dedikuar Donaldit?

Einxhel: Po, dhe të isha në vendin tuaj do e kisha marrë për bazë dëshirën tuaj. Ty nuk të intereson…

Iliri: Unë nuk e marr parasysh atë që po thua. Të ishte dikush tjetër po. Mes nesh ka një distancë dhe dua ta respektoj. Është thjesht  çështje preference.Ti je fallxhorja e të gjithëve

Einxhel: Çfarë kam pasur t’i kam thënë në fytyrë, por ti je frikacak, i pafytyrë, hakmarrës dhe skuth.

Einxhel e mori personale duke e pyetur vazhdimisht Ilirin se çfarë ka ai me të dhe ai nuk preferoj të përgjigjet. Mesa duket Iliri nuk e ka pëlqyer Einxhel që më përpara se ajo të hynte në Big Brother.


Shtuar 16.11.2021 08:50