Sarah Berisha flet për planet për martesë dhe fëmijë me PM

Sarah Berishën dhe Dj PM, emri i vërtetë i të cilit është Pajtim Krasniqi, i kanë përndjekur gjithnjë pyetja “Kur do fejoheni/martoheni”.

Sa më shumë ata e mbajnë lidhjen e tyre hermetike, aq më shumë rritet kurioziteti i publikut.

Gjithsesi, disa pikëpyetjeve blogerja u është përgjigjur sonte “Në Kurthin i Piter Pan”, ku foli për planet për martesë dhe për fëmijë.

Jordan: O Sarah, po ti kur do martohesh se burrin e ke gjetur tani, çfarë po pret? Po bebe kur do bësh?

Sarah: Për martesë ende nuk e di. Për fëmijë kur ta sjellë Zoti. Edhe pak.


Shtuar 25.05.2024 10:28