Nuk e prisnin, ja kush është e eleminuara nga BBV

Xheisara është e eleminuara e radhës në Big Brother Albania Vip.

Xheisara ishte në nominim me Tan Bramën dhe Egzonën, por ajo mori me pak vota se të gjithë të tjerët për të qëndruar në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Ndonëse këngëtarja qëndroi në shtëpi për një kohë të shkurtër, energjia e pozitive që përcolli ishte e madhe.

Shtuar 18.01.2022 23:47

Tags: