Julia jep sugjerimin e papritur: Sillni ato 40 e lart të flirtojmë….

Gjatë publicitetit, Jula është vënë re duke debatuar me tone të larta me Elgën.

Teksa Ledioni hapi lidhjen me shtëpin, e pyeti Julian se çfarë ka.

“Asgjë. Doja të dija kur do vijnë ato 40 e lartë që të flirtojmë dhe ne. Të dalim dhe ne në Prime se vdiqëm.”


Shtuar 16.03.2024 23:40