I ngjan mamit apo babit? Djali i Ingrit Gjonit surprizon me përgjigjjen

Ingrit Gjoni ishte e ftuar në “E diell”, së bashku me djalin e sja Paridin, i cili tashmë është një djal i madh dhe ndihmon mamin me punët e shtëpisë dhe gatimin.

I pyetur se kujt i ngjan më shumë, vogëlushi ktheu një përgjigje të zgjuar:

“Mamit kur jam me flokë të gjata, e babit me flokë të shkurtër”.

Paridi e lumturoi mami Ingritin duke i thënë live: “Të kam jetë”.  Ai iu përgjigj me shumë stil dhe zgjuarsi një nga pyetjet më të sikletshme për fëmijët.


Shtuar 22.03.2021 09:27