Çfarë është Antonela në jetën e tij sot? Mevlani i vë pikën njëherë e mirë

Konkurrentët e Për’Puthen Mevlani dhe Ledjana u larguan nga emisioni për të vazhduar njohjen jasht.

I ftuar në intervistën 60 sekondshe në Prive, ai u përgjigj se çka është Antonela në jetën e tij sot.

I pyetur kështu se a është Antonela për të sot më shumë se shoqe, ai pa hezituar ka dhënë përgjigjen.

“Jo” ishte përgjigja e Mevlanit, duke bërë të kuptohet se në mes dyshes nuk ka më asgjë më shumë.


Shtuar 25.07.2021 21:18