Begaj uron Talat Xhaferin: “Suksese! Shqiptarët janë një faktor i rëndësishëm për stabilitetin dhe ardhmërinë e RMV”

Presidenti Begaj ka bërë një postim në facebook ku ka uruar Zotin Talat Xhaferin për detyren e tij të re si Kryeministër i RMVsë.
“Urimet e mia më të përzemërta qeverisë së re teknike të Maqedonisë së Veriut dhe Kryeministrit të saj, zotit Talat Xhaferi! Pavarësisht kufizimit në kohë dhe në kompetenca, kjo qeveri ka sfidën dhe privilegjin për të realizuar zgjedhje të lira e të ndershme, për të ruajtur stabilitetin dhe kursin euro-atlantik të vendit si dhe të dëshmojë aftësinë për të qenë gjithpërfshirëse dhe bashkëpunuese me të gjithë faktorët pa dallim politik dhe etnik! Shqiptarët janë një faktor i rëndësishëm për stabilitetin dhe ardhmërinë e RMV : shkruan Begaj


Shtuar 28.01.2024 12:51