Si ndikon alkooli me psikologjinë tuaj

Sipas hulumtimit të botuar në Journal of Personality and Social Psychology, konsumi i alkoolit e bën më të lehtë të besosh te të tjerët dhe të jesh më bujar.  Kjo pasi prek ato pjesë të trurit që shoqërohen me këto sjellje specifike.

Por siç e kuptoni nuk është domosdoshmërisht e mirë, sidomos gjatë daljeve tuaja natën, pasi mund të zvogëlojë gjykimin tuaj të mirë ndaj njerëzve që njihni për herë të parë.  Kështu që mendoni dy herë para se të pini!


Shtuar 15.05.2021 09:03