Nga mëngjesi te festat në mbrëmje: Ç’të veshësh në plazh (FOTO LAJM)

Rrobat e banjës janë ato që marrin vëmendjen maksimale kur paketojmë për në plazh, megjithatë edhe veshjet e tjera meritojnë kohën e tyre.

Pavarësisht se veshja për në plazh mendohet të jetë diçka si “vish ç’të kapë dora”, në fakt ndonjëherë na hap telashe.

Për t’ju lehtësuar punë, gjeni në vijim disa kombinime të thjeshta, praktike dhe që duken këndshëm.

Shtuar 27.07.2021 15:07