Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë! (FOTO LAJM)

Nuk na pëlqen ta themi, por vera thuajse mbaroi dhe vjeshta vjen më shpejt nga ç’e mendoni ju tani. Kjo do të thotë se ditët e para të shtatorit do t’ja dedikoni ndryshimit të garderobës! Sezoni i ri kërkon gjithmonë gjëra të reja, edhe nëse dollapi juaj s’ka më vend për asgjë!

Çfarë do të veshim këtë vjeshtë? Gjëra të veçantë që mund të kombinohen lehtësisht me elementë të tjerë që i keni pjesë të garderobës.


Shtuar 24.08.2021 16:19