8 veshje të thjeshta që të gjithë do duan t’i mabjnë këtë dhjetor (FOTO LAJM)

Ka një pikë ku bashkohet të qenit stil, komod dhe ngrohtë: Këto kombinime më poshtë:

Pallto + xhinse me prerje të drejtë + gjysmë-çizme

 


Shtuar 12.12.2021 15:49

Tags: ,