ZGJEDHJE 2021/ Mbyllet numërimi në Klos, fitore e ngushtë e PD-së

Është mbyllur numërimi në bashkinë Klos.

Janë numëruar 27/27 kuti, dhe rezultatet përfundimtare nxjerrin fituese PD me një diferencë të ngushtë ndaj PS-së.

REZULTATI:

PD. 3738
PS. 3702
LSI. 171

Shtuar 26.04.2021 03:04