Vendoret, Berisha çon në KQZ emrat për anëtarë të KZAZ

Sali Berisha dhe deputetët mbështetës kanë  dorëzuar në KQZ 230 emra për anëtarë të KZAZ-ve, duke kërkuar që vendet e Partisë Demokratike t’i plotësojë ajo në zgjedhjet vendore të 14 majit.

Emrat sapo janë protokolluar nga aministrata e KQZ, por pranimi ose jo i tyre do të vendoset nga Celibashi në seancë publike.

Grupi i PD-së së Alibeajt ka njoftuar t’i dorëzojë emrat e saj të hënën.

Ndërkohë Partia Socialiste pritet t’’i dorëzojë emrat ditën e nesërme./Albeu.com./


Shtuar 27.01.2023 13:40