Tensionet në veri, deputeti gjerman: Kosova po zbaton të drejtat në territorin e saj

Tensionet në veri të Kosovës, kanë sjellë reagime të shumta të ndërkombëtarëve të cilët nuk i kursyen kritikat ndaj qeverisë Kurti.

Ndërkohë deputeti gjerman Knut Abraham është shprehur se askush nuk duhet të harrojë përpjekjet e Kosovës për të vendosur rendin dhe ligjin.

Përkundër të gjitha kritikave të justifikuara për veprimet e autoriteteve kosovare, nuk duhet harruar se një shtet po përpiqet të zbatojë të drejtat e tij në territorin e tij kundër pengesave dhe ndikimeve të shumta nga jashtë”, ka shkruar ai në Twitter.


Shtuar 27.05.2023 16:56