SONDAZH/ Beteja për Hasin, bashkinë e fiton Miftar Dauti apo Halit Mulaj?

AlbEu ka hapur sondazhin për 61 bashkitë e vendit duke vënë përballë kandidatët sipas regjistrimit që ka bërë KQZ.

Jepni pëlqimin tuaj: Kush fiton në Has?

Bashkia Has

Miftar Dauti (Bashkë Fitojmë) (54%, 893 Vota)
Halit Mulaj (PS) (46%, 747 Vota)

Votues: 1,640

Loading ... Loading ...

Në këtë sondazh do të kenë mundësi që lexuesit të japin pëlqimin e tyre për kandidatin e preferuar.

FUTU KËTU TE FAQJA KRYESORE E SONDAZHIT

Secili prej lexuesve do të ketë mundësi të votojë vetëm një herë në sondazh gjatë një jave.

Sondazhi do të mbyllet në fund të javës dhe rezultatet do të bëhen publike të dielën, për t’u rihapur sërish të henën e javës pasardhëse. /Albeu.com/


Shtuar 22.04.2023 12:44