Si të mbani marrëdhënien tuaj të shëndetshme

Ka disa hapa për ruajtjen e shëndetshme të lidhjes në çift:

1. FLISNI HAPUR

Komunikimi është pjesë kryesore e marrëdhënieve të shëndetshme. Kaloni disa minuta çdo ditë duke bashkëbiseduar me partnerin.

2. DËGJONI

Mosmarrëveshjet janë pjesë e lidhjes në çift. Dëgjoni sqarimet e partnerit dhe mos u tërhiqni nga diskutimi.

3. DILNI SË BASHKU

Fëmijët, karriera, angazhimet e tjera e bëjnë të vështirë qëndrimin me partnerin. Thyejeni rutinën dhe shijoni gjëra të reja. Shihni ndonjë film, shkoni në restorant, në një kurs vallëzimi, në piknik…

3. INTIMITETI

Intimiteti ndihmon në përmbushjen e nevojave tuaja fizike dhe emocionale.


Shtuar 9.12.2023 14:22