Rama: Mbërrijnë 25 mijë doza të tjera të vaksinës ruse

Kryeministri Edi Rama ka zbuluar me anë të një postimi në rrjetin social Facebook se 25 mijë doza të tjera të vaksinës Sputnik, kanë mbërritur në Shqipëri.

Statusi
Mbërrijnë 25 mijë doza të tjera të vaksinës SPUTNIK?
Ritmet e vaksinimit do të vijojnë të rriten dhe objektivi i 1/2 milionë të vaksinuarve brenda majit do të arrihet në pjesën e parë të muajit


Shtuar 30.04.2021 11:45