Pushtimi rus i Ukrainës, 103 fëmijë të vrarë deri më tani

103 fëmijë të vrarë që nga fillimi i pushtimit rus, thotë prokurori i Ukrainës.

Prokurori i Ukrainës ka ofruar një përditësim shkatërrues mbi numrin e fëmijëve të vrarë gjatë luftës deri më tani.

Forcat ruse kanë shënjestruar më shumë se 400 shkolla dhe 59 prej tyre janë shkatërruar, tha prokurorja e përgjithshme Iryna Venediktova.