Primaret në PD, Këlliçi shkëputet frikshëm nga kundërshtarët në degën 1 dhe 4

Belind Këlliçi është shkëputur nga kundërshtarët me shumë vota para kundërshtarëve në degën numër 1 dhe 4 në kryeqytet.

Në degën numër 1 Këlliçi ka marrë 286 vota, ndërsa Ilir Alimehmeti 159.

Rezultatet

Dega numër 1

592 votues

Kalaja 7

Këlliçi 286

Fejzo 1

Alimehmeti 159

Deda 11

Merkoçi 6

Bogdani 121

Në degën numër 4 Belind Këlliçi ka marrë 289 vota, ndërsa Alimehmeti 160 vota.

Rezultati:

Dega 4

Kalaja 4

Këlliçi 289

Fejzo 8

Merkoçi 4

Bogdani 78

Alimehmeti 160

Deda 17/albeu.com